Pasta z wędzonej makreli Składniki: 1 wędzona makrela 1-2 łyżki masła 2-3 łyżki ketchupu Obrać makrelę i wymieszać z masłem (ono tak ładnie ” zaokrągla ” smak tego smarowidła), dodać ketchup. Pasta smakuje bajecznie, nie trzeba już żadnych przypraw. Polecam Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window) Podobne 9 listopada, 2012 W wytrawne Pasty Ryby ← Poprzedni post Następny post → 2 Comments aanetaak 11 listopada, 2012 Lubię rybki 🙂 Taką pastę z makreli często robię, ale troszkę inną, Twoją na pewno wypróbuję 🙂 Ala 11 listopada, 2012 Wiesz tak sobie teraz myślę że ta pasta może dlatego tak mi smakuje, bo przypomina z lekka w smaku Paprykarz szczeciński (ale bez ryżu i cebuli :o))
aanetaak
Lubię rybki 🙂 Taką pastę z makreli często robię, ale troszkę inną, Twoją na pewno wypróbuję 🙂
Ala
Wiesz tak sobie teraz myślę że ta pasta może dlatego tak mi smakuje, bo przypomina z lekka w smaku Paprykarz szczeciński (ale bez ryżu i cebuli :o))